Recension Maria Nila Kolorit schampoo och balsam.

||||| 0 Gilla! |||||

Jag fick flera produkter från Maria Nila Kolorit-serien att testa för ett tag sedan.

Kolorit Repair Shampoo. Jag blev glad överraskat över hur rent den tvättar håret. Krispigt fräsch – samma känslan får jag efter djuprengörande varianter. Jag tror att formulan baseras på fruktsyror att förvara färgen, därför blir håret väldigt rent. Schampon löddras jätte bra! Jag tycker också att jag får mer volym.

Kolorit Repair Conditioner är väldigt tjock i konsistensen, nästan som inpackning. Den är jätte lätt att applicera och trycka ut ur flaskan (väldigt smart lösning!). Men tyvärr, räcker det inte med fukt för mig.

Men, även om dem här två produkter är bra var för sig, så fungerar dem inte tillsammans. Efter två veckor av användning, dem torkade ut mitt hår ännu mer är det var innan (kanske är det inte tänkt att folk tvättar håret varje dag).  Även om jag tycker att det borde funka,men det gör den inte. Jag sparar dock schampo för djuprengörande hår-dagar.

Betyg för paret: 3/5

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: