Bäst-i-test: shower scrub 3

||||| 0 Gilla! |||||

Jag startar en egen kategori: bäst-i-test, när jag recenserar flera produkter med liknande egenskaper och jämför dem. Det blir lättare för er att bestämma vad vill ni testa nästa gång.

Så, att börja med, måste jag nämna alla krav jag har för en duschskrub:

1. är lagom rivig och kan användas var tredje dag istället för en grundlig skrubbning

2. doftar gott och torkar inte ut

3- är dryg

The Body Shop Strawberry Body Polish, 200 ml/145 SEK. Den “trådiga”-  som jordgubbsmarmelad – gel är fylld med malen valnötsskal och kiwifrön. Jag skulle aldrig tro att just kiwifrön kan vara sååå riviga. Dem kanske blev uttorkade hårt? I alla fall, dem är inte så många, men de ÄR mycket riviga. Kiwifrön fastnar i duschsvamp och även nästa dag finns det chans att fär lite exfoliering. Är det inte drygt?  Strawberry Body Polish uppfyller alla mina krav och kan rekommenderas! 5/5

I Love Lemons&Limes Body Scrub, 200 ml/ 69 SEK. En annan duschskrub med malen valnötsskal, mycket likt TBS. Valnötter har en specifik doft som blandas med citron och vi får någon typ av Sprite doft. Jag gillar inte särkilt Lemons&Limes doft kombinationen, men skulle absolut testa annan duschskrub från I Love. 4/5

Rituals Sunrise Scrub Sweet Orange & Cedar, 150 ml / 129 SEK. Detta är en kräm-version med små plast/syntetiska kulor som fungerar bra. Jag vet inte om jag skrev tidigare, men jag upplever Rituals som ett märke för speciella, SPA-tillfälle. Alla produkter är mycket parfymerade och jaf kan inte använda dem varje dag, utan väntar till dem trötta/hemska dagar, när man behöver aromaterapi – då är Rituals bäst! Bra duschskrub som är tyvärr, inte så dryg – använt 3 gånger och halvan av  flaskan är tom.. 4.5/5

Mer om Rituals kan ni läsa här.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Bäst-i-test: shower scrub

  1. Pingback: BeautyLana : Product rave: Sephora Lagoon Smoothing Body Scrub

  2. Pingback: BeautyLana : Rituals beställning från Feelunique

  3. Pingback: BeautyLana : Tomma flaskor december 2012 (del 2)

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: