Recension Decleor Aroma Purete Matt Finish skin fluid

||||| 1 Gilla! |||||

Det är svårt att ta hand om fet hy. Tilltäppta porer, överflödig fet på ansikte, foundation som glider ner… Allt det här har jag… Men jag tycker att det viktigaste är ändå att återfukta huden på ett rätt sätt, rengöring är ju också viktigt dock.

Decleor Aroma Purete Matt Finish skin fluid är något jag verkligen gillade! Och den funkar! Jag märkte dock att det bästa resultatet får jag när jag använder Decleor Aroma Cleanse Lotion Mattifiant (recension här).

Jag ska börja med förpackning. Den kommer i en inplastat gul kartong med alla information på separata blad som ligger inne. Glöm inte att Decleor är ett salong märke. Själva flaskan är utfört i en matt glas – vilket ger ett vääääldigt behaglig känslan att hålla den i handen och hygienisk pump!

Konsisten är silikonaktigt (lite som Estee Lauder Idealist) och glider smidigt på huden. Den sjunker snabbt i och … återfuktar perfekt samt håller T-zonen matt i 3-4 timmar. (Andra krämer håller sig inte mer en 1-2 timmar). Man kan använda den dag och natt.

Den doftar nästan inget, men “parfymfri” eller “oparfymerat” kanslan får jag inte.

Det ända att klaga på att den har ingen solfaktor… annars Betyg: 5-/5

Pris: £19.70/50 ml på feelunique. Väldigt bra pris!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: