Mini recension Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation 2

||||| 0 Gilla! |||||

Jag fick ett prov i min senaste Feelunique beställning, och tänkte dela med er vad jag tycker om Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation.

Den här foundation kommer i samma serien som välkänd Touch Éclat highlighter (min favorit!). Konsisten är väldigt lätt med medium täckning. Det är jätte lätt att applicera den med borste (jag använder den runda Sigma kabuki).

Om man läser beskrivningen “illuminating foundation, dimensional radiance, weightless perfection”så tänker jag främst på många ljusreflekterande partiklar som oftast brukar se ut som “christmas boll”. Men det får man inte alls i det här fallet! Utom får jag ett riktigt wet finish. Personligen, tycker jag mycket om det! Jag lägger bara på lite nedmattande puder i T-zonen.

Utan:

Markera en kvissla…

Med blixt och Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation:

BR30 är väldigt ljus, jag är NC15-20 (MAC) och Lancome foundation Lys 02.

Pris: £28 på Feelunique, kolla här för en aktuell rabattkod eller 515 SEK påKicks .

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Mini recension Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation

 1. Reply Emma Jan 19,2013 4:28 pm

  Hej! Jag har en fråga kring denna foundation. Jag har tidigare använt ID Bare Minerals och tja, jo den är väl bra så sätt, men passar nog inte min lite torrare hy särskilt bra.
  Jag vill iaf testa denna från YSL men är osäker på vilken nyans jag behöver.

  Med ID har jag fair, jag är nämligen väldigt ljus med rosa/röda toner.

  Kanske kan du hjälpa mig?

  Svara hemskt gärna till min mail!

 2. Pingback: Tullavgift på beställning från Feelunique ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: