Lumene Vitamin C+ nyheter!

||||| 0 Gilla! |||||

Är du trött efter helgen/arbetsvecka?Lika trött är din hy!

Lumene Vitamin C+Invigorating Detox Mask (159 SEK) med hjorton hjälper din hud att släppna av och skyddar mot dem första tecken på åldrande. Den består av 90% naturliga ingredienser och innehåller inga parabener! Voála! En väldigt skön produkt! Verkligen! Tummen upp!

Lumene Vitamin C+ Illuminating BB-cream SPF 20 (179 SEK). Jag tror att nästan alla märken har lanserat sin BB-cream än så länge, och flera kommer att nappa på nyheter om CC-cream. Men det är jätte trevligt när nordiska företag har något nytt! Jämn hudton, återfuktning och bra solfaktor – inget annat förväntar jag mig från Vitamin C+ Illuminating BB-cream!

Vi får se!

Finns att köpa på Kicks.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: