Att köpa hudvård i Kina 3

||||| 0 Gilla! |||||

Jag var borta två veckor i Kina i Beijing och givetvis kunde jag inte låta bli att inte köpa något därifrån :-)

Aquair Shampoo & Balsam. Gud kineser vet till vilken hårtyp dem tillhör till. Detta är budget serien tillverkat av Shiseido. Jag läste förrut att folk tycker att det inte finns något skillnad i jämförelse med den orginella Shiseido versionen för 24$/styck. S&B gick på 70 SEK.

Två ansiktsrengöringar för mig och en svart (!!!)L’oreal Men Expert Pure & Matte (55 SEK) rengöring för min sambo. Den gröna till vänster har jag ingen aning om vad det är :-D. Kostade bara 10 SEK. Bioré Fashial Wash (30 SEK) antar jag är till allaeller blandat hy (det var också en rosa variant som borde vara till torr/känslig hud).

Crest tandkräm (5-15 SEK), sjukt billigt! Ni ser också en ansiktsmask längst ner. De såldes överallt, men jag vågade inte köpa flera. Kostar 13 SEK/styck.

Kan någon av er kinesiska att berätta för mig vad egentligen har jag köpt? ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Att köpa hudvård i Kina

  1. Reply Ninni Sep 6,2012 8:08 am

    Gud vad spännande med kinesisk hudvård! Hade de bra sminkutbud?

  2. Pingback: Smink och hudvård i Beijing – to be or not to be??: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: