Recension Decleor Aroma Cleanse Foaming Cleanser 1

||||| 0 Gilla! |||||

Jag förtsätter att testa Decleor som märke. Jag gillade jätte mycker Decleor Aroma Cleanse Cleansing Gel, och ansiktsvatten, ögoncréme och andra smått. Jag valde Decleor Aroma Cleanse Foaming Cleanser utan stora förväntningar, eftersom den är anpasssat för alla hudtyper och jag har fet hy. Men jag blev såld eftersom den innehåller lavendel, apelsin och kiwi extrakter samt papaya.

Doften: ren “grönt te”, fast lite mer koncentrerad, vilket känns lite som en blandning av “kallt” svart och grönt te.

Konsistensen: Pärlemor gel, mer som krämig duschgel i en stor 200 ml förpackning. Plasten är “silikon” matt, vilken ger en behaglig känsla att bara röra vid den. Jag samlar alla mina krafter att trycka ut innehållet. Det skulle vara bra att ha en pump flaska istället.

Den rengör bra utan att löddras, tar bort flytande foundation, ögonsmink och huden andas efteråt! Det enda problemet är konsistensen – väääldigt trögflytande….och svårt att sprida på ansikte.

Jag blir tveksam om betyget, för många “men”…

Betyg: 3/5

Pris: £18.50/200 ml på Feelunique

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Recension Decleor Aroma Cleanse Foaming Cleanser

  1. Pingback: BeautyLana : Tomma flaskor november

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: