Förberedelse innan semester: del 1. Kicks beställning

||||| 0 Gilla! |||||

Hej!

Jag ber om ursäkt att jag bara försvann och lämnade inte ett meddelande… Jag har varit borta en vecka, men nu ska jag berätta om vilka produkter är bra att ha på en solig strand :-)

Dagen innan jag åkte kom min Kicks’s beställning.

 

Solskydd. Solskydd är jätte viktigt med två anledningar: att skydda huden och minimera hudcancer, samt att få en bra solbränna.

L’oreal Paris Solar Expertise sun protection oil, spf 20. Detta är nyhet från L’oreal, när en hög solfaktor är kombinerad med olja. Nu kan jag avslöja att detta är absolut den bästa spf 20 produkten jag har någonsin provat! Du bränner inte huden, men får den vakraste solbränna, samtidigt som du är säker på att ha rätt skydd. Varmt rekommenderas! 5/5

Hawaiian Tropic Protective Dry oil spf 6 är en mellan station på väg till en bra solbränna. Man använder den dag 3-4 om du har en vecka semester. Du förbereder din hy till en bättre solbränna. 5/5

Hawaiian Tropic Protective Dry oil spf 2. (ej på bild). Denna olja ger dig chans att få en brun solbränna. Eftersom jag har jätte ljus hy, det är omöjligt för mig att vara just brun, men den olja får jag i alla fall fin färg. 5/5

Hawaiian Tropic luktar gudomligt kokos och tropiska frukter. Bara att man luktar på dem så känner man sig liggande på stranden även i kalla Sverige. Den enda nackdelen är att de innehåller mineral olja, men det struntar jag i. Jag får överleva en vecka användning varje halvår, eller hur?

Vattenskydd. När man går till stranden varje dag, vill man inte sminka sig, och jag tycker att det ser fånigt ut när tjejer är helt sminkade vid havet. Så jag lämnar kvar bara en mascara och en läppgläns. Jag tänkte att prova i år Kanebo Mascara 38 lengthening&separating. Det tycks att vara den bästa vattentätt mascaran. Och den funkar verkligen! :-) Du kan gråta, simma i havet, torka dina ögon med en handduk, och mascara stannar på plats! Jag skulle aldrig tro, men det funkar! Den blir definitivt en favorit! 5/5

Och så fick jag några prover från Kicks, vilket är jätte uppskattat :-). Mina tipps är att beställa på nätet från Kicks, du får samma priser, dina klubbpoäng, slipper att stressa när du väljer produkter och får du några gratis prov på köpet! Hurra!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: