En mass recension: YSL färgad mascara – Everlong, Aquaresistant och Singulier 4

||||| 0 Gilla! |||||

När det kommer till färgade mascaror så är YSL bäst på. I varje serien infår det oftast 4-6 nyanser utav svart, brun, grå, turkös, lila, mörkt blå, himmel blå, skogs grön och gräs grön, beroende på säsong och kollektion. Stakars Lancome fick beröm av mig när de släppte lavendelfärgat mascara förra året. Men ingen kan slå YSL när det gäller färg!!

Generellt kan jag säga, att YSL mascaror är lite torrare i konsistensen än t.ex. Lancome, jag föredrar dock “våta” borstar. Idag kollar vi på Everlong, Aquaresistant och Singulier.

BAKSIDAN: observera att det står alltid en tre siffer-bokstav kod, som man kan kolla bäst-före datum på, här.

FRAM: (v-h Everlong, Aquaresistant och Singulier). Även om jag trodde att alla YSL har samma hylsor och man kan skilja dem bara på namn, så är det även en viss skillnad på locket!

BORSTAR:  (v-h Everlong, Aquaresistant och Singulier).

Bruna YSL Everlong mascara: en typisk “toa” borste, som ger inte så mycket volym, lite längd på fransar får man dock. Det är svårt att arbeta med den. Jag gillar den naturliga resultaten jag får – bra att använda på helger när man stannar hemma om man gillar svarta mascaror annars. Jag använder den även när jag går till jobbet.

Turkös YSL Aquaresistant mascara: jag frågade FAKTISKT att inte få vattenfast mascara när jag handlade på Åhlens, men jag upptäckte det bara hemma att den VAR vattenfast! Borsten är lång, tar nästan hela fransraden på en gång. Det är lätt att gå igenom alla små fransar vid hörnan och på nedre raden. Färgen är magisk!

MEN – det går absolut inte ta bort den. Varken vattenbaserade sminkborttagare, ansiktrengöring, gel-typ make up remover och även Bi-Facil tar inte bort den- Man gnuggar gnuggar och gnuggar tills omrädet runt ögonen är irriterad. Dagen efter man får turkös ringar runt fransraden vilket jag kunde dölja bara med turkös ögonpenna. Jag använde den bara flera gånger och kastade bort den!

Lila YSL Singulier mascara: nyhet från 2011. Virvlade lång borste som ger “spindel” fransar, men ändå på ett elegant sätt. Färgen är ganska mörkt i dagsljus, men med lite sol ser man att den är lila. Amazing!

Vad tycker ni? Är ni sugna på att använda en färgad mascara?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “En mass recension: YSL färgad mascara – Everlong, Aquaresistant och Singulier

  1. Reply The Cat Jul 21,2012 3:18 pm

    Jag råkade få tag i en blå maskara av misstag i Kicksrean. Dock tror jag mina fransar är för mörka för att det direkt skall synas, eller om “marine blue” är för mörk för att se riktigt blå ut?

    Oavsett så kör jag helst svartare än svart om jag kan.

  2. Pingback: Recension Lancome Cils Booster XL mascara primer: BeautyLana

  3. Pingback: Maybelline Color Shock The Collosal Volume Express Mascara #Electric Teal ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: