Shopping på ett apotek Frankrike (del 2) 1

||||| 0 Gilla! |||||

Den första delen vara här. Jag ber om ursäkt att bilderna kommer så sent, men i alla fall -enjoy!

Bioderma miccellar vatten som jag längtade efter samt intimtvål. I Sverige finns det bara 2 olika typer av intimtvål som jag trött på! Jag fattar inte varför intimtvål är så opopulär i Sverige? I Ryssland t.ex. det finns minst 15 olika märke med 5-7 olika dofter i samma serien, så som körsbär, grapefrukt, magnolia samt andra med växtextrakter. Varför finns det inte här??

 

Uriage Hyséac hudvård för fet hy. Uriage är i samma “klass” som Vichy, La Roche Posay och Avene – ett märke som säljs påapoteket och är baserat på fransk källvatten. Jag har redan provtestat ansiktcréme och den är ljuvlig!

Uriage Suppleance Corps kroppsvård. Jag köpte kroppslotion och fick duschcreme gratis samt massa med prover. Vad kul! :-)

Jag vet att det ärlite dumt att ta bilder påprover, men eftersom svenska försäljare är inte alls like generösa, så förvånar det mig när jag får gratis prover utomlands.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Shopping på ett apotek Frankrike (del 2)

  1. Reply The Cat Jul 21,2012 3:22 pm

    Jag använder bara barnolja som intimrengöring, för att få det så milt och snällt som möjligt!

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: