Min hudvård för fet hy 3

||||| 0 Gilla! |||||

Jag ska börja med att min hud är mycket fet med stora och djupa porer, makeupen hjälper inte så mycker, jag tror inte på “matt effect”. Jag försöker att lösadem flesta problem med hudvård istället för smink.

DAG:

Decleor Aroma Cleanse Foaming Mousse – en mild rengöring för alla hudtyper.

Decleor Aroma Cleanse Mattifying lotion, receniosnen finns här.

Decleor Aroma Purify Mattifying Fluid – funkar perfekt tillsammans med ansiktsvatten. Dock förvinner nedmattande effekt så fort man lägger på foundation. Blir den täckt då? :-)

Decleor Aroma Calm ögoncreme, ett alternativ till en annan bra ögoncréme från samma märke. Jag kan inte se skillnaden mellan demärligt talat.

NATT:

Vichy Normaderm, min favorit, recensionfinns här.

Vichy Normaderm ansiktsvatten, utan alkohol, väldigt mild! Recension finns här.

Clarins Face Treatment Oil LOTUS. En separat recension kommer snart, men detta ären riktig bra ansiktsolja! Den balanserar visst sebum och talg produktion, vilket minskar tiden inna porerna blir tilltäppta!

Decleor Hydra Floral ansiktsréme, väldigt enkel, men fuktgivande! En favorit!

 

Har jag prickat några av era favoriter?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Min hudvård för fet hy

 1. Reply Lotta Jul 15,2012 9:14 pm

  Kul att läsa! Jag är nyfiken på Vichy ansiktsvattnet, finns det på alla apotek? Jag har också fet hy men är betydligt äldre än dig, men tar gärna till mig tips och idéer! Har du någon bra nedmattande produkt för dagen att tipsa om? Typ primer eller så?

  • Reply BeautyLana Jul 19,2012 7:07 am

   Hej! Jag tror att ansiktsvatten ska finnas på dem mesta apotek. Nedmattande produkt som funkar bäst påmig är Decleor aromapurete, MAC puder och blotting paper från Clean &Clear. Inget annat funkar…

 2. Reply Ninni Jul 15,2012 9:16 pm

  Hydra floral är helt ljuvlig!

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: