Bästa budget mascaran – Max Factor 2000 calorie Volume&Curl 1

||||| 0 Gilla! |||||

Den förnyade formulan av bästsäljande Max Factor 2000 calorie, som kom ut för ett par månader sedan ÄR faktiskt den bästa budget mascaran under 100 kronor jag har testat.

Jag var ganska försiktig att testa den, och hoppades inte så mycket. Jag köpte Max Factor 2000 calorie Volume&Curl efter att ha läst en positiv recension på en tysk blog som jag litar på. Priset gick på 75 kronor på Lindex! Vem skulle tro??

Borsten är kurvig vilket ger flera möjligheter att använda den för att skapa bra volym och böja fransar! Om man kör försiktigt med den då får man även fest makeup lätt! Bäst i test hittils – lika bra Estee Lauder Sumptous som jag älskar! En vardagsmejk ser ut ungefär så.

För så lite pengar kan jag tänka mig att köpa en till nu på en gång! Dessutom, håller mascaran fräsch länge! Så klart kan den inte slå 6 månader som Lancome ger, men sina tre månader fixar den fint!

Betyg: 5/5

Pris: 75-139 kr beroende på var man köper, kika gärna påLindex!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Bästa budget mascaran – Max Factor 2000 calorie Volume&Curl

  1. Reply The Cat Jul 16,2012 2:34 pm

    Jag har den vanliga utan curl, bra den också.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: