Tomma flaskor!

||||| 0 Gilla! |||||

Det kommer en hel del av tomma flaskor inlägg eftersom jag håller på att ta slut på alla mina halvfulla (ellef halvtomma??) produkter, dels strax innan flytten (för 3 veckor sedan) och dels redan i vår nya lägenhet!

Caudalie 4 produkter från ett resekit, recension finns här.

Joico K-Pak schampoo+balsam, recension finns här.

Armand Bassi – ett spanskt parfym designer – EdP 30 ml, som jag hade använt bara vid “fundersam” humör. Blev trött till slut på den, men den här parfymen passar mer till kalla kvällar! Finns att köpa på cheapsmells.com.

Clean Cotton T-shirt Body Souffle, var min favorit under flera månader, sedan april. Jag fick bara ta den sista droppe av den. Jag ska definitivt köpa flera Clean produkter, som verkar att vara beroendeframkallande. Priset är dock inte roligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: