Lite uppdatering..! 2

||||| 0 Gilla! |||||

Hej!

Efter att ha haft en totalt utmattande affärsresa, flytt och andra saker som icke fungerande Tre-modem, hoppas jag att jag är tillbaka i blogg världen!

Jag insåg att efter att packat alla parfym, schampo, shower gel, smink och andra små saker som rymdes i 5 (!!!) flyttkartonger att jag måste sluta köpa grejer! Jag ska försöka att inte köpa en ny produkt i samma kategori först när jag har en flaska kvar.

Jag ska visa er också resten av det jag köpte i Frankrike så småningom, men ärligt talat vet jag inte var min kamera är just nu – därför blir det bara “gamla” bilder.

Hoppas att ni försätter att följa mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Lite uppdatering..!

  1. Reply The Cat Jul 5,2012 5:44 pm

    Jag är – egentligen – inte i så stort behov av att köpa mer heller.. Men jag köper mest hud/hårvårdsgrejer och ser det som investeringar i mig själv. Banne någon om jag inte har någorlunda hy när jag blir äldre!

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: