Recension Vichy Normaderm Miccelar Solution för problem hy 1

||||| 0 Gilla! |||||

Normaderm är nog min favorit serie ut Vichy’s hudvård sortiment och jag skrev redan om deras ansiktsrengöringNormaderm Miccelar Solution för fet/akne/känslig hy är en ansiktsvatten utan alkohol, vilket betyder att man kan i princip använda den hur många gånger som helst under dagen.

Väldigt mild ansiktsvatten som lämnar en fräsh känsla utan att torka ut. Den doftar något väldigt lite men jag skulle tänka mig att det var oparfymerat variant (perfekt för känslig hud). Vilken bra lösning att göra micellar vatten istället för andra alkohol varianter som torkade ut huden!

Ett riktigt bra påfyllning till Normaderm serien! Läs också om micellar vatten för ögonsminkborttagning.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Recension Vichy Normaderm Miccelar Solution för problem hy

  1. Pingback: Tomma flaskor september 1: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: