Recension Clarins Duo Body

||||| 0 Gilla! |||||

Den här duo fick jag med min beställning av två Clarins produkter, och liknande kampanj finns t.ex på FeelUnique alltid.

Jag fick:

Clarins Smoothing Body Scrub For a New Skin 75ml, 200ml kostar 28£ här. En nästan parfymfri skrub med bamboo powder har krämig kosistens med halvriviga korn. Det faller mig i smak på vinter, men jag föredrar hårdare skrub under varma månader. Samtidigt ett stort minus är att jag får inte ren känslan och behöver använda duschgéle efteråt. Huden blir len, men produkten är inte alls prisvärd! Kommer inte att köpa den igen pga priset. Annars 4/5.

Clarins Satin-smooth Body Lotion 100ml,  200 ml kostar 30£ här. Den här kroppslotion är inte bättre än Nivea’s sortiment. Har en traditionell Nivea-Dove doft och sjunker snabbt i huden. För 40-50 kronor skulle jag köpa den igen, men för 300 kronor??? Nej tack. betyg: 3/5

Ett mycket prisvärt kit, om ni vill testa produkter.

Vad tycker ni? Har ni testat kroppsvård från Clarins?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: