Tomma flaskor maj 2012 / 2! 4

||||| 0 Gilla! |||||

Och så kommer det en till gäng med tomma flaskor, den första maj-delen finns här! Det börjar kännas lite tomt på hyllor!

Redken Color Extend shampoo, en recnsion på tillhörande balsam finns här. Schampon är ingen favorit för mig. Detta är en bra produkt för färgat hår, men ingen wow. Kanske köper den igen, kanske ej. Betyg: 4/5

Nivea Powerfruit Relax shower gel, köpte tillsammans med andra doften. Vad kan man säga? “Relax” finns bara i flaskan’s färg. That’s it. Ingen favorit egentligen och kommer inte köpa den igen. Betyg: 3/5

BC Bonacure MoistureKick, hela 400 ml! Jag har köpt den förrut flera gånger och vet faktiskt inte varför jag köpte den igen. Den hjälper inte så mycket mot tovor, men ger lite fukt andå. Ganska bra hårsprej,men luktade starkt den här gången. Inget nytt köp för mig. Betyg: 3/5

I love… watermelon body lotion. Jag, som älskar melon doft och var helt förälskat med andra melon-doftande body lotion, kunde inte känna igen vattenmelon i I love… Ju, melonskal – det var det jag sniffade!? Det tar långt tid att sjunka ner i huden med resterande vita fläckar. Usch… helt värdelöst! Betyg: 2/5

Kerastase volume inpackning och schampo minisar är sååå söta! Gillas! Inpackningen fick jag i en fullstorlek i min kit som jag beställde, och en fullstorlek av schampon hamnar på min köplista! betyg: 5/5

L’oreal Ever Pure S&B, prover. Upptäckte att det luktar starkt med rosmarin (ingen favvo riktigt!), men duon funkade helt ok. Om ni letar efter budget alternativ – testa den.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “Tomma flaskor maj 2012 / 2!

  1. Reply Ninni May 15,2012 6:32 pm

    Jag köpte de gröna L’Orealprodukterna för håret i NY för ganska länge sedan och de luktade också rosmarin, gillade inte alls!

  2. Reply Michan- Beauty by M May 16,2012 11:12 am

    Jag gillar I Love överlag,men just watermelon har jag inte testat.
    Har dock provat Cherry sweetheart och den doftar himmelsk i flaskan,men efter ett tag på huden doftar den härsket :(
    Så nu är den mest en snygg inredningsdetalj :)

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: