Recension: Elemis FreshSkin Tired Eyes Soothing Eye Rescue

||||| 0 Gilla! |||||

Elemis är ett pålitfull märke i Storbritanien. Jag har inte något tidigare av den, men tänkte att satsa på något ganska billigt till en början. Elemis FreshSkin Tired Eyes Soothing Eye Rescue kostade 15£ på FeelUnique.

Fresh Skin är egentligen för unga tjejer under 20, jag tillhör knappt till målgruppen… Vad hade jag förväntat mig? En vanlig ögongél som inte är för kladdigt. Jag fick det.

Jämfört med Decleor Anti-pollution ögongél, som jag tyckte var “förvanlig”, ger Elemis FreshSkin mindre fukt. Jag tycker absolut att unga tjejer skulle gilla den. För min del blir det inte… Samtidigt, är den inte kladdigt alls, jämfört med t.ex en organisk ögoncréme från eleven.

Betyg: 3/5

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: