Tomma flaskor: hårvård – Alfaparf, Wella Lifetex, Goldwell

||||| 0 Gilla! |||||

Här kommer några recensioner på hårvårdsprodukter, som har precis tagit slut :-).

Goldwell Dual Senses Scalp regulation deep cleansing, djuprengörande shampo, 6,60£ på lookfantastic. Detta är en genomskilling shampo med fruktsyror, som rengör håret på djupet och lämnar inga rester av stylings produkter kvar. Man borde använda den en gång varannan vecka för att silikon ska inte samlas på hårstrå. Den luktar frukter och är JÄTTE dryg. Betyg 5/5. Kommer att köpa den igen efter min nya djuprengörande shampo.

Wella Lifetex Volume protein mask, 7,95£ på BeautyBay.com, är en lätt inpackning, som innehåller inga konstiga ämne bland sina ingredienserna. Den ger en viss volym, men inte tillräckligt för mig. Luktar diskret Lifetex doft. Betyg 4/5. Kanske köper jag den igen efter en stund, pga den är min andra flaskan, och jag blev inte besviken på den.

Wella Lifetex Extra Rich Intensive Mask, 79 kr på Baresso. Detta är en inpackning för skadat hår, men tyvärr, missade jag mineralolja i innehållet… Kommer absolut inte köpa den igen. Betyg 1/5

Alfaparf Pro-concentrat Midollo Di Bamboo, 500 ml, 21,5 euro här. Detta är en av tre steg i så kallat cauterization behandlingen. Luktar jätte gott grönt med bamboo och alla tre steg gör ditt hår precis som efter lyxigaste frisörbesöket. Betyg 5/5

Alfaparf Semi Di Lino CRISTALLI LIQUIDI, 16 ml för 8,50 euro.  Detta är flytande kristaller, en produkt för skadade hårtoppar, luktar lite som en parfym för män, och jag älskar den! Betyg 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: