Ett budget val av foundation för fet hy

||||| 0 Gilla! |||||

Jag läste många recensioner om Lumene Natural Code Matt Makeup,och var tvungen att köpa den.

Det bästa är att det finns tre nyanser för ljus hy, vilket är bra för porslin människor.  Priset ligger på 75-99 kronor beroende på var duköper den,med eller utan rabattkod.

Jag har mycket ojämnt hudton, och Lancome Teint Miracle hjälper mig mer självklart (men då är det ett annat prisklass vi snackar om). Lumene natural Code mattar ner t-zone och ger ett bra finish utan extra täckning. Jag tycker att den passar mest till unga tjejer under 20, då man brukar ha finare ung hud utan större krav.

Om du letar efter ett budget kapp för fet hy – testa Lumene.

Betyg: 3/5 (en bra produkt, men inte för mig)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: