Recension: Redken Color Extend Conditioner 2

||||| 0 Gilla! |||||

Eftersom jag gillar Redken och tycker att deras förpackningar ser ganska söta ut, så har jag en tanke att testa dem flesta serier ur deras utbud. Jag har redan testat S&B för blondiner, vilket är jätte bra!

Redken Color Extend Conditioner är mer parfymerat än blond-serien, vilket kan kännas obehagligt ibland. Dock stannar inte doften kvar på håret.

Konsistensen är mellantjock, mer flytande än blond-serien och liknar mest balsamen ur L’oreal Color serien.

Jag har använt den under vinter och våren och kan säga att det kändes ibland att balsamet gav inte tillräckligt med fukt. Samtidigt fick jag fin gläns på håret! Men överallt, får den en positiv omdöme av mig. Jag måste erkänna, att jag får ingen wow-effekt med Redken. 

Betyg: 4/5

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Recension: Redken Color Extend Conditioner

  1. Reply Ninni May 9,2012 5:35 pm

    Håller med, bra grejor men inte fantastiska. Har också haft detta balsam o även schampot fr samma serie.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: