Seche Vite Top Dry Coat & Ridge Filling Base Coat 3

||||| 0 Gilla! |||||

Jag måste erkänna att jag läser aldrig nagellbloggar – jag bläddrar igenom fina bilder och uppskattar vad fina naglar man har och olika nyanser som jag skulle inte ens våga att ha på mig. Men i en video på youtube hyllade en tjej en super bra toplack som torkar snabbt. Jag började att gå igenom nagellbloggar och inte kostigt att alla verkar att gilla Seche Vite!

Jag beställde dem två från ebay, då jag betalade bara knappt 90 spänn för två produkter – bas och toplack (Seche Vite kostar 129 kronor på Kicks). Och sedan hände det …. jag kunde inte vänta att testa den och prövade att måla naglarna på morgonen. Efter 1 minut (!!!!!!!!!!!)kunde jag  redan ta på mig strumpor och andra kläder utan att tänka på nagellack!!!! WOW!

Det är bara en läxa att läsa nagelbloggar och kolla vad är bra – för DE VET!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Seche Vite Top Dry Coat & Ridge Filling Base Coat

  1. Reply Ninni May 5,2012 3:21 pm

    Japp, jag kan inte leva utan snabbtorkande överlack! Dock upplever jag ingen jättestor skillnad på t ex Mavala’s och Seche vite’s. Min senaste upptäckt är den där snabbremovern på burk från Depend som man doppar fingrarna i. Den är fantastisk!

  2. Pingback: Nagellack från H&M: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: