Tomma flaskor: maj 2012 1

||||| 0 Gilla! |||||

Månaden börjar med tomma flaskor:

L’oreal Serie Expert Age Densiforce, recensionen här. Gillar den fortfarande, har kvar tre flaskor á 500 ml. 5/5

Biotherm Biosorce ansiktsvatten, bra med behaglig doft. Kommer nog köpa en fullstorlek nån gång. 4/5

Revlon Equave 2 phase, hårsprej för blont hår, en favorit. En riktig bra produkt! Munstycke sprejar perfekt och jag fick använda hela 100% av vätskan utan att kasta en enda droppe. Jag sparar flaskan för andra sprej. Sprejen tar bort gula nuanser från håret. Vad kan jag säga mer? Det bästa hårsprej jag har testat hittills! 5/5

The Body Shop Apricot&Basil shower gel. Första gången jag sniffade på den – det luktade persikor, men under duschen kännde jag bara ett grönt äpple. En sådan doft som äppeljuice från gröna äpplet. Mums! 5/5, Jag fick en ny doft i månadens Glossy Box.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Tomma flaskor: maj 2012

  1. Pingback: Tomma flaskor maj 2012 / 2!: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: