Estee Lauder Sumptuous Mascara 2

||||| 0 Gilla! |||||

Estee Lauder Sumptuous Mascara brukar finnas i sådana GWP (gift with purchase) och jag älskar den här mascaran! Jag börjar att glömma redan hur bra Magnascopic var – men innerst inne så tror jag att Sumptuous är alternativet till Magnascopic.

För mig funkar det bra på vardagar samt med lite presicion får jag fina ögonfransar även till en kvällsmejk. Jag skulle dock fortsätta att köpa den i mini format varje gång jag får GWP från Estee Lauder.

Mycket finare ögonfransar jämfört med den här “professionell” makeup, vad tror ni???

Betyg: 5/5

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Estee Lauder Sumptuous Mascara

  1. Pingback: Bästa budget mascaran – Max Factor 2000 calorie Volume&Curl: BeautyLana

  2. Pingback: BeautyLana : Estee Lauder Sumptuous Color Mascara

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: