Recension: L’oreal Serie Expert Shine Blond Shampoo

||||| 0 Gilla! |||||

Bland alla hårvårdsmärken uppskattar jag mest Redken, L’oreal och Kerastase. Jag skiftar mycket bland dem, men jag vet säkert att jag kan alltid lita på L’oreal. “Det tog slut”  trenden gäller L’oreal Serie Expert Shine Blond Shampoo – kanske den bästa silvriga schampon för blont hår som man kan använda varje dag.

Jag vet inte vilken flaska det är, men jag har köpt Shine blond flera gånger förrut och jag är jätte nöjd med den! I jämförelse med andra lila schampo mot gula nyanser i färgade blont hår, den tvättar delikat och torkar inte ut. Glans glans glans -det enda jag kan säga.

Om ni letar efter en bra produkt för blont hår – testa den! Jag lovar ni kommer inte bli besvikna!

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: