Min erfarenhet med ModelHouse 1

||||| 0 Gilla! |||||

Via Groupon köpte jag en deal – bli en model för en dag, där jag skulle bli “makeup-stylat” och få en vallfri bild med mig på Model House i Stockholm.

Makeup-stylingen beståd av enklare sminkning som var så dåligt att jag ångrade mig att inte ha någon smink med mig! Stylingen bestod av en möjlighete att låna deras borstar, platttång och styling produkter från ÖoB (eller liknande) och andra billiga alternativ med tilltäppta munstycken.

“Utbildat makeup artist” använde ingen concealer på mig (och jag hade flera röda finnar den dagen), ingen ögonbas, ingen highlighter eller liknande. Grå bleka fläckar på mitt ögonlock slutade så här (kolla bara på mascaran – jag vill gråta så dåligt det är! ).

Kom igen! Jag hade bättre makeup efter en hel dag på jobbet! Och jag är ingen makeup artist! Ett set med tre bilder skulle ha kostat mig 1650 SEK. Hela företaget är ett rent skämt!

Dock vill jag säga att jag lyckades välja EN bra bild där jag såg inte ut som en 50-åring! Jag skulle ALRIG REKOMMENDERA DEN!

Vad tycker ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Min erfarenhet med ModelHouse

  1. Pingback: Estee Lauder Sumptuous Mascara: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: