Recension: Alba Botanica Mango Papaya Body Cream 2

||||| 0 Gilla! |||||

Jag har ju redan skrivit att jag gillar Papaya serien från The Body Shop. Papaya, mango, grapefrukt och andra bär och frukt dofter är något jag gillar i kroppsvård. Jag gav en chans till Alba Botanica Mango Papaya Body Cream utan höga förväntningar, men detta var ett misstag! Resultaten blev såbra att jag nästan skäms att inte lita på andras omdöme.

Konsistensen är lite mjukare än TBS body buttern, men är krämig nog, som ni ser, för att vara body cream. Jag tycker att det är på gränser för att nå TBS. Doften är underbar – sötma från mango och papaya. Söt-sur kroppsmör.  Jag märkte dock att jag får mest av doften om jag använder Alba Botanica Mango Papaya Body Cream var tredje dag att uppleva 100% frukter. Klart en favorit!

Priset är också plånboksvänlig  – 180 ml/ 8.74$ här. Använd koden MAF012 att få 10$ rabatt vid första beställningen. Jag kommer att köpa annan doft från Alba Botanica senare!

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Recension: Alba Botanica Mango Papaya Body Cream

  1. Pingback: Det bästa från The Body Shop Jul kollektionen – Cranberry Joy body butter: BeautyLana

  2. Pingback: Tomma flaskor augusti 2012: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: