Recension: Lancome Teint Miracle foundation SPF15 3

||||| 0 Gilla! |||||

Ojämnt ton, fet hy, ingen foundation eller puder sitter länge… känner ni igen dig? Jag testar ofta olika foundation men ingen av dem hittills övertygade mig att köpa fullstorlek. Men så satsade jag på  Lancome Teint Miracle oljefri foundation  – jag fick ett prov som var helt underbart.

Som man ser i flaskan, innehåller den lystergivande  silverdamm. Jag har Rose Lys 02. I beige nyanser finns det gulddamm. Jag kunde inte tro på detta eftersom jag märkte ingen disco-ball effekt på mitt ansikte. De som har fet hy borde vara extra försiktiga med lystergivande partiklar, annars det blir en ren pannkaka!

Teint Miracel sitter bra på mig. T-zone blir fet iaf efter cirka 3-4 timmar, jag är van vid det. Blotting paper är en räddning.

Jag skulle beskriva den med medel täckning som är helt acceptabelt för mig. Dessutom ger den ingen kakig effekt. Den påminner mer om Chanel Vitalumier Aqua. Dem två foundation är nog mest lika varandra.

Min hud är inget att bli stolt över, med dem flesta röda prickar blir täckta. Solfaktor 15 är ett stort plus. Det bästa finish fick jag med Sigma Kabuki Foundation Brush.

Under vinter Teint Miracle var den bästa foundation jag har tidigare testat, men nu ska jag kanske gå tillbaka till mineraler.

Betyg: 5/5

Pris: 450 kr/ 30 ml, finns på Kicks.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Recension: Lancome Teint Miracle foundation SPF15

  1. Reply Ninni Apr 21,2012 12:18 pm

    Den låter bra! Fast jag tycker inte det var något fel på din hy innan heller, väldigt få människor har ju jämn hy.

  2. Pingback: Att resa med den viktigaste!: BeautyLana

  3. Pingback: Ett budget val av foundation för fet hy: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: