Kicks beställning: Biotherm eau Oceane & I Love… Lemons&Limes 2

||||| 0 Gilla! |||||

Biotherm lanserade sommardoft Eau Oceane, som jag skrev om tidigare. Eftersome jag älskar deras parfymerade kroppslotion från andra kollektioner, kunde jag inte låta bli och klickade hem Biotherm eau Oceane body gel.

Body lotion/body scrub teman förtsätte med dusch peeling från I Love… Lemons&Limes, vilket doftar Fanta Lime.

Och som i alla nätbeställningar från Kicks fick jag lite prover – parfym Armani Code Luna & Aussie 3 minutes miracle (vilket jag gillar inte, men får i alla bestälningar). Kicks är vanligtvis snålla med prover i fysiska butiker, men på nätbeställningar får man alltid något.

Det tog 5 dagar att få min order från Kicks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Kicks beställning: Biotherm eau Oceane & I Love… Lemons&Limes

  1. Pingback: Recension: Caudalie Travel-on-the-go discovery kit: BeautyLana

  2. Reply Iris Aistork Sep 6,2012 7:50 pm

    Привет!

    Сорри, что по-русски, я так поняла, это – Ваш родной язык, а по-шведски я пока не уметь )))

    Я довольно часто делаю покупки в Киксе, и в каждую посылку они добавляют этот дурацикй Осси. А вот в оффлайн магазинах на юге страны нас не очень-то и балуют. По крайней мере, сами, без просьбы, пробники не дают. Интересно узнать, так ли дело обстоит и в Стокгольмских Киксах и Оленсе?

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: