Påfyllning: YSL Singulier Mascara 1

||||| 0 Gilla! |||||

Dramatic Lash Styling i lila. Lancome’s mascara i lila var min favorit förra året. Jag gillar färgade mascaror, man får lite annat intryck på ansikte. Ögonen inramade med färg  mascara och skimmer ögonskuggor  – bästa kombinationen till sommaren.

Singulier lanserades i höstas och sägs vara en alternativ till YSL False Lashes. Kravet för en färgade mascara för mig är nog bara hur färgen sätter sig på fransarna, helst att det går urskilja den även utan solsken.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Påfyllning: YSL Singulier Mascara

  1. Reply Honi Apr 21,2012 5:51 pm

    Jag gillar också färgade mascaror, dom ger ett så himla annorlunda intryck än svarta.. :) min favorit är en lila från GOSH.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: