Tomma flaskor!

||||| 0 Gilla! |||||

Jag blir glad när jag jag tar slut på en produkt – det betyder att jag få ta något nytt!

Yves Rocher Organic Raspberry Shower gel – jag köper alltid något från Les Plaisirs serien, vilken har “alltid bästa pris” och kostar 69 kr/400 ml oavsett vilka rabattkuponger du har. Fast jag använder den som badkrum eftersom den torkar ut min hud om jag tvättar kroppen med den. Den här som är på bilden doftar hallon marmelad, jag gillar!

The Body Shop Passion Fruit Body Butter, recension finns här.

Estee Lauder Advanced Nigh Repair Eyecreme använde jag kursvis. Jag tycker att den passar mest för mer mogen hy än jag har men ska absolut köpa den när jag börjar se rynkor runt ögonen!

Biotherm Aquasorce dagcréme för normal/blandat hy tog slut efter att jag klippte en förpackning i två delar. En bra fuktcréme för vinter. Köper den regelbundet.

Queen Helene Jojoba Oil Hair Treatment, recension finns här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: