Recension Redken Extreme Deep Fuel Treatment

||||| 0 Gilla! |||||

Förutom en vanligt 5-stegs hårvård rutin – schampo + balsam + inpackning + leave-in hårsprej + glansdroppar (anti-frizz) – gillar jag också express produkter som ger mig reklamhår. Som i L’oreal’s logo  – because we are worth it.

Redken Extreme Deep Fuel Treatment är en av dem där express medel. Ett paket innehåller bara 5 “shots” och kostar mer än 250 spänn, lyxigt!

Liksom en pytteliten plast flaska (bara 20 ml) räcker det till mitt långt hår, men man kan säkert dela upp den i två delar om man har det lite kortare (det går inte att stänga om). Vid första appliceringen känner man hur fingrarna glider bara rakt igenom håret . Lika len får man det att se ut på slutet – silkeshår. Det är sant!

Betyg: 5/5

Köpa igen? Kanske, om man ska lyxa till lite.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: