Recension L’oreal Serie Expert Absolut Repair Conditioner 1

||||| 0 Gilla! |||||

En must-have för mig är när en produkt uppfyller mina krav nästan 100%, man vill inte att inte ha den hemma men samtidigt letar man efter något perfekt. En favorit för mig är en produkt som jag använde jätte mycket under en viss tid och gillade den. En favorit must-have är just det – L’oreal Serie Expert Absolut Repair Conditioner – jag måste alltid ha den, den passar mig 100% och jag fortsätter att leta efter något nytt.

 

Min flaska på 750 ml med en pump (ett stort plus!) räckte i fyra-fem månader ungefär , eftersom jag varierar produkter som jag använder. Jag kan bara inte hålla mig till bara en produkt – det känns tråkigt annars. Läs här storleks guide hos L’oreal. Konsistensen är tjock, nästan som en inpackning i sig.

Absolut Repair är nog en av dem fyra bästa hos L’oreal Expert (förutom Shine Blond, Color Save och Luminous Color) – avsedd för skadat och torrt hår. Den nya teknologin Neofibrine täcker hårstrån med en skyddfilm som ger extra glans och den viktigaste – en känsla och utseende av friskt hår. Det är jätte viktigt för mig att en balsam skapar inte tovor (ett stort problem…) och tynger inte ner.

Betyg: 5/5

Köpa igen: Absolut! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Recension L’oreal Serie Expert Absolut Repair Conditioner

  1. Pingback: En ut en in L’oreal Absolut Repair: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: