Recension Biotherm Biosource Hydra Mineral Toning Mousse

||||| 0 Gilla! |||||

Den här ansiktsrengöringen kom ut i en mousse form istället för Biosource i gél varianten som utgick ur sortimentet 2011. Ärligt talat så gillade den gamla versionen mer, men låt mig hålla rakt eftersom nu handlar det om Biosource Hydra Mineral Toning Mousse.

Den gröna Biotherm serien är för normal/blandat hud. Jag har fet hy, men på vinter krävs det extra mycket omsorg åt ansikte och jag väljer lite “fetare” produkter. Rengöringen består av 70 mineraler och zink som balanserar hudens talgproduktion.

Vad gillar jag ?

  • Doften, den känns lyxigt!
  • Moussen löddrar till en väldigt mjuk skum, nästan som till en rakskum.  Tack vare det torkar den inte ut huden men samtidigt rengör den inte på djupet som jag gillar. Men detta är inte en nackdel eftersom jag använder ansiktsskrubb för att ta bort döda celler.
  • Väldigt drygt!
  • Tar bort även rester av ögonmakeup och är skönt mot ögonområdet.

Vad tycker jag inte om är att den passar mig bara under dem kallaste månaderna. Så fort det blir varmt ute ökar sebum produktionen i t-zonen och Biosource  Mousse kan inte rengöra lika bra.Förpackningen är utfört också på det sättet att sista ~15% av produkten går inte att trycka ut hur än jag försöker.

Betyg: stark 4/5

Pris: 245/150 ml kicks.se.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: