En ut tre in – Yves Rocher Shower gel 2

||||| 0 Gilla! |||||

Matematiken funkar inte på mig. En ut och tre in? Då kan jag aldrig ta slut på alla mina shower gel´er.

Yves Rocher Chevrefeuille ingår i serien som nu har tyvärr tagits bort . Jag älskar YR duschgeleér för allt och jag byter dofter ofta. Den luktar en bitter blomma. Som man har precis tagit av några löv från trä. Den bitterheten piggar up rejält! Ingen kvällsduschande!

Tre in – YR pomegranate (nyhet för våren 2012) och min favorit ylang-ylang 

Dessutom, fick jag en gratis ansiktsmask värd 295 kronor. Vilken kapp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “En ut tre in – Yves Rocher Shower gel

  1. Reply Ninni Mar 29,2012 1:14 pm

    Haha, jag har samma problem. Jag gör slut på mycket, men det fyllt på i ännu snabbare takt. Som tur är så har jag tre killar härhemma som hjälper mig att göra slut på bl a duschkräm (mannen och två söner).

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: