Stor besvikelse Yves Saint Laurent Hydra Feel

||||| 0 Gilla! |||||

Visst, förväntar man mycket av en ansiktsvatten som kostar nästan 300 SEK? Yves Saint Laurent Hydra Feel Fresh Hydrating Primer Care  Lotion är en speciell steg i hudvård rutiner för blandat/fet hy. Som man skulle förvänta sig av en lyx produkt – så kommer den inplastat in i en kartong men stor bruksanvisning med all text om hur bra den är och hur viktigt är det att använda alla produkter ur serien – (som skulle gå på 1500 SEK lätt). Istället för lotion får man faktiskt en vanlig ansiktsvatten.

Förpackning: det fortfarande är en öppen fråga för mig varför valde man att göra en pump flaska till flytande vätska? Trycker man en gång – blir det för lite, två gånger – får man mycket över än man behöver. Att göra något mitt i mellan är svårt eftersom pumpen är ganska stel. Men det är ganska behagligt att hålla i händer en plastflaskan.

Hydra Feel funkade lika bra som Avene ansiktvatten för fet hy, dem två produkterna doftar nästan lika . Jag undrar om det  inte är en och samma produkt? Fast YSL kostar mer än dubbelt så mycket som Avene. 

Lyx känsla: 4/5

Betyg: 3/5

Köpa igen? Nej, det ligger under mina förväntningar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: