Recension Lancome Hypnose Precisious Cells

||||| 0 Gilla! |||||

Vad jag vet om Lancome mascaror är att dem gör aldrig mig besviken, men ingen wow-effekt, som t.ex. Hypnose Drama. Om man ska vara säker att en mascara ska funka bra, då ska man absolut välja Hypnose. Lancome ger alltid färska mascaror som tar aldrig slut på mindre än 6 månader. Man vill ju kasta den efter 3 månader av hygieniska skäl, men den fungerar utmärkt iaf .

Lancome Hypnose Precisious Cells är en till bra vardagsmascara med en stor borste som har två olika sidor för att nå dem minsta fransar. Här ser ni hur det funkar på mig.

Jag har korta ögonfransar och den ger mig mer längd än volym. En bra vardagsmascara, som med lite precision kan funka på kvällsmakeup.

Betyg: 4/5

Köpa igen? Kanske, men sökande efter den perfekta mascaran försätter 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: