Recension Lancome Tonique Eclat Clarifying Exfoliating Toner

||||| 0 Gilla! |||||

Jag är tveksam över Lancome’s hudvård, de faller inte i min smak. Till exempel blev jag jätte besviken över deras mattifying ansiktvatten som torkade ut lite min hy med gav ändå en matt finish. Och jag testade många prover som gjorde ingen intryck på mig. I en av de proverna fick jag Lancome Tonique Eclat Clarifying Exfoliating Toner som jag gillade så mycket att jag köpte en fullstorlek efteråt.

Tonique Eclat  har en liiiiten aning av alkohol men ändå mild. Det är vad lyxmärken skiljer sig åt budget produkter – även om de lägger alkohol, så torkar den inte ut huden. Den här ansiktsvatten doftar underbart , här har Lancome sin plus. Jag vill ha i min hudvårdsrutin en ansiktsvatten med alkohol – den gör en känsla av extra nog rengöring.

Jag vill bara tillläga att jag har inte använt den varje dag morgon och kväll – jag har flera ansiktsvatten samtidigt.

Lyx-känsla: 5/5

Betyg: 5/5

Köpa igen? Ja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: