Recension Decleor Aroma Night Neroli essencial night balm 2

||||| 0 Gilla! |||||

Neroli är Decleor’s utbud för blandat hy i deras version av night balm. Nattvax skulle jag säga, då den har en konsistens av en väldigt tjock läppbalsam. Den smälter i kontakt med varma händer men ändå är det svårt att applicera.

Aroma night neroli luktar dock jätte gott, en riktigt SPA produkt. MEN (det finns alltid men) jag tycker att den tillltäppnar porer som fan!

Med avseende hur dyrt den är – en fullstorlek går på bara 15 ml och kostar mer än 400 spänn – tycker jag att detta är absolut den sämsta produkt av Decleor!

SPA-känslan: 5/5

Betyg: 1/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Recension Decleor Aroma Night Neroli essencial night balm

  1. Reply Ninni Mar 18,2012 4:50 pm

    Jag tyckte produkten luktade hemskt illa, nästan så jag mådde illa faktiskt. Vaknade morgonen efter med fullt av finnar och jag som bara har någon enstaka plita då och då. Nej, detta var absolut inget för mig. Annars gillar jag märket jättemycket.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: