Rensar i mitt badrum

||||| 0 Gilla! |||||

Helä inlägget handlar om skräp produkter. För att inte vara för negativt, säger jag vad jag inte gillade kort.

Annars %$#£…

SebaMed Hair Repair Conditioner, även utan parabener och panthenol i sin innehållsförteckning, även med jätte god örtlik doft kunde det inte rädda mitt torrt hår. Efter användning kunde jag inte kamma mitt hår och fick tvätta om håret. Sina 62 kronor på apoteket är kastade bort.

Garnier Clean&Fresh Refreshing Cleansing Milk  doftar mild och är en behagligt rengöringsmjölk. Men den täpper porer på min fet hy, och det vill jag absolut inte ha.

En smiley – tvål det var jätte roligt att de kunde göra en smajlgubbe, som kunde behålla sin form till slutet. Den doftade äckligt citron, ungefär som WC rengöring. Jag hade den som kökstvål. Köpte på eleven för 69 spänn.

Resultaten – minus 200 kronor.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: