Recension: Daniel Sandler Jumbo Set Mascara 2

||||| 0 Gilla! |||||

Daniel Sandler Jumbo Set Mascara fick jag i februari’s Glossy Box. Egentligen så ville jag köpa den själv, efter att ha läst många hyllade recensioner om märket.

Men tack o lov att jag slösade inte 189 spänn på den här mascaran.

Jag läste några recensioner från svenska tjejer, som säger att det här är ett “vardagsmascara”. För mig är det “stanna hemma” mascara – när du vill ha liiite färg på fransar under helgen till exempel. Men även då skulle jag inte använda den.

Den sätter svarta fläck under ögonen efter bara en timme som är svårt att ta bort. När jag rengör den med removern så får jag svarta fläckar kvar.  ganska konstigt, eftersom jag upplever att mascaran är mer grå-svart än rent svart.

Den ger ingen volym, ingen stark färg, ingen förlängning…vad är det för mascara då???

Betyg: 0/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Recension: Daniel Sandler Jumbo Set Mascara

  1. Pingback: Recension: Glossy Box februari 2012: BeautyLana

  2. Pingback: Mini recension på mascaror: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: