Rensar i mina sminklådor! 2

||||| 0 Gilla! |||||

Jag gillar inte att leta efter det som jag behöver tidigt på morgonen. Det tog tid att lägga upp allt på sin plats och kasta grejer som jag a) inte använder, b) har torkats ut, c) gillar inte, och d) bäst före datum har gått ut.

Så ser det ut!

Smashbox Photo Finish Primer, en “vanlig” i bejge färg att jämna ut hudtonen, den andra med SPF, resestorlekar. Basen gillar jag hur det känns på ansiktet. Man vill bara röra vid den varje sekund – det är så len! Och det är jätte lätt att applicera foundation på, MEN på min fet hy håller effekten mindre än två timmar… Sedan börjar foundation glida ner från ansiktet att försvinna i intet. Skräp…. Passar kanske bara väldigt torr hy! Smashbox eyeliner var väldigt torr från början, gick inte att lägga längst ögonfransraden. Smashbox lipgloss – väldigt fin nude rosa färg, funderar på att köpa en fullstorlek.

IsaDora Triple Eye Shadow, ingen färgpigment, fina i förpackningen men ingen resultat på ögonlocket. IsaDora Double Eyeshadow – jätte fin pigmentering, väldigt vacker nude make-up. Har haft den länge och tror att de är gamla.

NYX färgade mascara – fin färg i tuben ingen färg på ögonfransar. Usch.. NYX pearl eyeshadow base, recension här.

ELF liquid eyeliner – i bronz färg. Eyeliner ger inte en rakt linje utan två som står vid sidan av. ELF lipgloss – luktar plast och jag vill inte ens använda den på mina läppar. Färgen var också tråkigt.

ARTDECO eyeshadow base  hyfsat bra ögonbas, ska köpa igen så småningom.

Lancome Maquimat foundation för blandat/fet hy. Jag tyckte att den var bra innan jag testate lättare version. Den gav mig bra täckning och hyfsat bra hållbarhet. Passade mest till kvällssminkningen.

ACO spot corrector är avsedd till finnar, men ger inget annat än bara en dålig täckning.

Nivea läppbalsam – gav bara skimmer ingen fukt.

Estee Lauder puder borste. Efter den första borsttvätten blev väldigt hårt och gick inte att använda längre – väldigt grovt. Jätte besviken.

Love planet eye bright gel – “ekologisk” ögoncremé som drar ihop huden runt ögonen. Den är så obehagligt rent sagt! Köpte på eleven.se.

Läppglans från L’oreal, Maybelline, Blistex och gamla nagellack.

Skräp måste gå i soptunnan!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Rensar i mina sminklådor!

  1. Reply Ninni Mar 11,2012 2:02 pm

    Visst är det kul att rensa! Jag har städat både skafferiet o kylskåpet denn helgen, känns så bra efteråt!

  2. Pingback: Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: