Recension: Paul Mitchell Kids Baby Don’t Cry Shampoo

||||| 0 Gilla! |||||

Paul Mitchell Kids Baby Don’t Cry Shampoo köpte jag tillsammans med en hårsprej från samma serien.

Tyvärr, så blev det inte lika bra. Jag kollade inte noga med ingredienser, men antar att silikoner är inte något som finns inne. Eftersom mitt färgat hår går absolut inte att kamma efteråt ! Även med hjälp av sprejen blir det — hårt! Men schampon är avsedd för barn hår som är mjuka och inte förstörda med färg och styling.

Dessutom, med kamomill extrakt ser schampon som en orange genomskinlig vätska. Det ser inte helt naturligt, kan jag säga. Jag gillar inte att de lägger färgämnen i barnschampo.

Betyg: 1/5

Det kanske är mitt första produkt från Paul Mitchell som inte passade mig…och jag testat många varianter från detta märke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: