Recension: Paul Mitchell Kids Taming Spray

||||| 0 Gilla! |||||

Paul Mitchell Kids Taming Spray är en hårsprej avsedd för barn att ta bort tovor och reda ut håret. Det funkar på vuxna också, eller hur?

När jag började använda den, så gillade jag inte resultaten. Men efter cirka två veckor fick jag aha-upplevelse om hur det verkligen funkar! Det är en jätte bra hårsprej, som luktar kamomill. Det är som att gå igenom en kamomillåker.Det kanske finns en uppbyggande effekt, men under tiden jag använde sprejen var det lätt att kamma håret. Jag märkte inte om jag fick något extra lyster, men fuktgivande egenskaper är viktigare för mig.

Ett praktiskt och användarvänligt munstycke, lätt plastflaska gör att det är lätt att hantera. En ganska ovanlig storlek på 250 ml (dvs 100 ml mer) jämfört dem andra sprejer jag köpte.

Betyg: 5/5

Köpa igen? Ja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: