Påfyllning! BC Bonacure Moisture Kick spray Conditioner 2

||||| 0 Gilla! |||||

Som jag skrev tidigare, så älskar jag leave-in spray/conditioner på mitt hår.

BC Bonacure Moisture Kick spray Conditioner har varit min must-have för senaste 3 år. Jag köper den hela tiden fast jag vet inte varför . Jag är osams med Shwarzkopft’s alla produkter – de passar inte alls mig, men den här spejen stannar kvar hos mig. Den här gången köpte jag hela 400 ml flaskan. Det kommer räcka ett tag.

BC Bonacure Moisture Kick har hemska schampo och inpackningen i sin serie. Kanske passar dem bra till någon annan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Påfyllning! BC Bonacure Moisture Kick spray Conditioner

  1. Reply Ninni Mar 2,2012 10:11 am

    Jag har också upptäckt finessen med leave-in-produkter på sistone. De gör att mitt frissiga hår blir lättkammat, följsamt och att frisset lugnar ner sig betydligt. Jag kör en produkt från Revlon (grå tub) och gillar även Sebastians Potion 9. De är kanske egentligen inga regelrätta leave-in-balsam, men funkar på liknande sätt.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: