På min badkarkant 4

||||| 0 Gilla! |||||

Beleza svarade på min frågan om hon verkligen har 15 stycken dushgeléer samtidigt i bruk och hon svarade här. Jag måste erkänna att jag upskattar verkligen tålamod med att orka ha så många . Jag skulle bara vara panikslagen eftersom jag är Vågen och har alltid svårt att bestämma mig något, speciellt om det är så viktigt beslut om duschgelé 

Det har jag på min badkarskant:

Alla är köpta av mig själv. Rituals fick jag i januari’s Glossy Box. På bilden ser ni det som jag använder 6 dagar i veckan, den 7:e dagen använder jag skrub.

Jag och Beleza har samma produkt – The Body Shop Apricot&Basil.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “På min badkarkant

  1. Reply Tina (Beleza) Feb 20,2012 8:13 pm

    det var ändå en hygglig samling. Jag får ganska ofta beslutsångestpanik kan jag tala om. ;)

  2. Pingback: Recension: The Body Shop Papaya Shower gel & body butter: BeautyLana

  3. Pingback: Mitt badrumskåp: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: