Glossy Box januari recension! 4

||||| 1 Gilla! |||||

I januari tog det alldeles för lång väntan  tills jag fick den andra Glossy Box. Man visste inte att lådor skickas ut i slutet av månaden, pengarna dras in från kontot den 9:e.  Jag var mycket nöjd med decembers lådan och här kommer lite recensioner på januari’s lådan.

Matrix Biolage Colorcare therapy shampoo&balsam 50 ml/st var jag jätte nöjd med.

Den påminde mig om en av mina favoriter under fattiga studentåren när jag använde Avon’s S&B. Det luktar exakt likadant. En glad överraskning! Schampon tvättar håret mjukt och det känns skönt även utan balsam. Det är bara få produkter som kan göra mitt färgat och torrt skadat hår att känna på det viset! Balsamen är fet och är lätt att arbeta med. Håret blir mjukt, glänsigt – perfekt kort sagt. Jag hade inte förväntat mig det resultatet med Matrix.  Det räckte exakt 5 gånger på mitt långt hår. Jag skulle absolut köpa full storlek! 

Murad Exfoliating Blemish Treatment Gel, 30 ml. En sånt produkt behöver jag bara en-två gånger per månad och jag skulle aldrig köpa en fullstorlek för det. Priset är hög, och jag kan använda billigare alternativ. Men jag fick provet  och är glad att få möjlighet att testa den. Först av allt, så blev jag skrämd av peroxid som ingår i produkten. Man bleker ju håret med den, ska man applicera den på huden??? I alla fall, Blemish Treatment Gel hjälpte att torka ut en finne på bara ett natt!! Vem skulle tro? Vätskan är slemmigt och det går inte att trycka ut den ur flaskan!! Jag kanske ska lägga den i en annan förpackning. Kommer att använda bara det jag fick, ingen fullstorlek.

Deborah Lippmann Razzle Dazzle Mini Nail Varnish + nagellacksbortagare. Nagellack är läcker, och den fick den näst bästa betyg enligt DV. Jag läste det precis några dagar innan jag fick Glossy Box! Razzle Dazzle är glitter nagellack  (vilket jag avskyr att ta bort) men just det märket gick att ta bort ganska lätt. Jag kommer att titta närmare på andra färger definitivt!

Eyeko Fat Eye Stick (Cream Eye Shadow) i färgen Chocolate. Den har ja tyvärr inte ens testat. En mörkbrun ögonpenna (ögonskugga) är inte mitt favorit. Jag önskade att få en turkös färg istället (som alla fick i sina Glossy Box). Men nu verkar det att jag och annan tjej kommer att byta – för att hon vill ha en brun Fat Eye. Vi får se!

Rituals Foaming Shower gel Sensation Yogi Flow Indian rose &Sweet Almond Oil i fullstorlek. Strax innan januari’s Glossy Box ville jag åka till Täby Centrum att köpa just den (fast i doften Mandarin), men jag fick den i min Glossy Box! Vilken sammanträffande!  Jag visste inte att Rituals har öppnat en butik i Sturegallerian då. Dusch skum är jätte roligt att ha och använda och den ger SPA-känslan! Jag gillar att koppla av… Men doften är för stark att använda den varje dag, därför kommer jag att ha den till speciella SPA tillfällen. Jag känner varken ros eller mandel doft i den, men något romantiskt finns i den!

Den andra lådan var bättre än den första tycker jag! Fast den första var riktigt bra också! Jag gillar överraskningar, jag gillar hela konceptet med Glossy Box! Jätte nöjd helt enkelt!  I stor väntan efter februari’s lådan!

Om ni vill prenumerera på Glossy Box för 139 kronor/månad så gör ni det här. Om ni recenserar varje produkt i varje lådan, så får ni den 6:e lådan gratis! (Ni behöver inte ha en blog att recensera produkter – en enkät skickas till er på mejl).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

4 thoughts on “Glossy Box januari recension!

  1. Pingback: På min badkarkant: BeautyLana

  2. Pingback: E.O.T.D. Eyeko Fat Eye Stick: BeautyLana

  3. Pingback: Min beställning från Lookfantastic: BeautyLana

  4. Pingback: Recension: Matrix Biolage Age Rejuvenating Intensive Masque: BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: